Fra tiden da Conte slapp chileneren inn på kamparenaen. (foto: inter, twitter)

Forrige sesong var Alexis Sanchez på banen for Inter Milan i 30 Serie A-kamper og kunne derfor klappe seg på skulderen da Serie A-trofeet gikk til klubben. Antonio Conte hadde gitt United-floppen mulighet til å revitalisere karrieren – og få jobbe før lønna på rundt 70 millioner i året. Så fikk karrieren til Sanchez igjen en skikkelig bulk.

Conte forsvant ut av Milano og ble erstattet med Simone Inzaghi. Sammen med Conte forsvant spilletiden til Sanchez.

Les: Det dekkes på for Frank Lampard

70 minutter på kamparenaen frem til midten av oktober er ikke mye å skryte av for Sanchez. Den siste uken har det blitt annet å tenke på for 32-åringen på landslagstjeneste for Chile.

Etter å ha sett Sanchez på banen uten kamptrening, kan ikke den chilenske landslagstreneren skjønne at Sanchez ikke slipper til hos Inter.

For mot Paragay på mandag leverte Inter-spissen en assist i 2-0 seieren til Chile og viste god gammel Arsenal-form.

Les på F7: Özil lanserer sin egen kryptovaluta

-Alexis sin andre omgang var for meg ekstraordinær. Han så ut som Alexis på sitt beste, sa trener Lasarte etter kampen ifølge Inter-News.it.

Sanchez på sitt beste.

Hjemme i Milano jobber ifølge Football-Italia the Nerazzurri hardt for å fjerne lønnsutgiften til Sanchez fra regnskapet, og har åpnet opp for å fjerne krav om overgangssum, selv om 32-åringen har kontrakt til 2023.

Skal vi tro den chilenske landslagstreneren, er det galskap å ikke utnytte seg av en Sanchez i god gammel form. Noe for Newcastle kanskje?

Les: Wayne Routledge gir seg