Xavi

Barcelona og Real Madrid går inn i den siste Clasico for sesongen på søndag med kontrasterende stemninger. Førstnevnte ble slått ut av Champions League tirsdag etter et svært skuffende 6-4-tap mot Paris Saint-Germain, mens Los Blancos nådde semifinalen etter å ha vunnet på straffespark mot Manchester City 24 timer senere.


Real Madrid fikk mye kritikk for sin spillestil valgt i seieren over Manchester City, som Carlo Ancelotti siden har forsvart. Xavi Hernandez, hans kollega på lørdag, mener også at Los Blancos spilte veldig bra, som han sa til media under sin pressekonferanse før kampen.

Les: Kan dra fra Liverpool bare et år etter ankomst fra Bayern München

«Real Madrid måtte forsvare seg mot City, som er det beste laget i verden i dag. De måtte forsvare. og de forsvarte seg veldig bra. Dette er situasjoner du må mestre og du vet også hvordan du gjør det.

«I de to første kampene mot oss gjorde de det bra. De har potensial, de vet hvordan de skal angripe og gjøre overganger.»

Barcelonas Champions League-exit tror noen vil drepe enhver motivasjon fra klubbsjefer for å overbevise Xavi om å reversere beslutningen sin om å gå av som manager på slutten av sesongen, og det har til og med vært snakk om at han kunne gå allerede neste uke. – Men saken er det motsatte, de vil han skal bli.

Les: Manchester United må kline til og slå overgangsrekorden for å lande Real Madrid-stjerne

Imidlertid har 44-åringen nå kanskje gitt et glimt av håp om at han kan bli overbevist om å bli.

«Det er ikke noe møte neste uke. Ingen har ringt meg. Men det viktigste er klubben, ikke meg. Og nå spiller vi for La Liga… Det vil være tid til å snakke, hvis det skal snakkes om.

Den siste kommentaren antyder at Xavi kan være åpen for å snakke om fremtiden sin i Barcelona , ​​som er den første indikasjonen han har gitt siden han kunngjorde sin avgjørelse i januar.

Joan Laporta, Deco og resten kan få sin sjanse.