Emre Can

Borussia Dortmund manager Edin Terzic har en kontrakt som løper til 2025. – Sterke krefter i hos «De svart-gule» ønket å glemme årets sesong og sparke manageren måtte få sparken og at kaptein Emre Can måtte selges så snart sommervinduet åpner.

Frustrasjonen var til å ta og føle på blant spillere, ledere og fans! BVB var utenfor spill i Europa og det eneste som holdt stemingen oppe på Signal Iduna Park var at de fortsatt hadde en sjanse til å gå videre i Champions League.

På onsdag i forrige uke tapte Borussia Dortmund den første kvartfinalen mot Atlético Madrid rett etter de tapte 0 – 1 mot Stuttgart på hjemmebane i Bundesliga. – Stemingen var elendig og kritikerne fikk vann på mølla igjen etter en god periode i Bundesliga.

Vel hjemme i Bundesliga vant de 1 – 2 sist helg mot Borussia Mönchengladbach med to mål på straffe signert Marcel Sabitzer. – Etter kampen ligger de på 5.plass med samme poengsum som RB Leipzig på den viktige 4.plassen.

Tirsdag kveld endret alt seg både for kaptein Emre Can som fra midtbanen organiserte et lag i perfekt balanse, og for manager Edin Terzic som av Bild etter kampen ble hyllet som et taktisk geni!. Dortmund hentet tilbake underskudd mot Atlético Madrid og vant 4 – 2 (5 – 4 sammenlagt), noe som betyr at klubben nå er klar for semifinalen i Champions League.

Den første semifinalen spilles på Signal Iduna Park mot Paris Saint-Germain 1 mai.

Lokalavisen Ruhr Nachrichten var først ute med å melde at Dortmund nå har bestemt seg for å beholde Terzic i kommende sesong – noe som ventes i bli bekreftet fra klubben i løpet av de neste ukene.

Sky Sports Tyskland melder at planlagte samtaler med potensielle managere allerede er avlyst (Graham Potter og Julian Nagelsmann) og at den tidligere Liverpool og Juventus spilleren Emre Can ikke lenger er til salgs i sommer.

Les på F7: Quentin Tarantino skroter «The Movie Critic» som sin siste film