(foto: chelsea, twitter)

På balløya snakkes det om at Steve Bruce får sine millioner pund for å trekke seg tilbake fra managerjobben denne uken. Ifølge The Telegraph jobbes det hardt for at erstatteren skal være på plass på sidelinjen mot Tottenham på søndag.

Forrige torsdag ble eierskiftet hos Newcastle bekreftet, siden da har direktør Amanda Stavely og den nye gjengen satt i gang for fullt med å fortelle om ambisjonene sine og startet på det som skal bli en total makeover der verdensklasse spillere trekker til Newcastle (les: Her er den grandiose planen til Newcastle).

Les: Wayne Routledge gir seg

Likevel, med Saudi-Arabia lurkene i bakgrunnen og PR-utfordringene dette gir, har Stavely behov for å vise verden at Newcastle ikke skal raseres, men bygges videre med den engelske klubbsjela inntakt.

Ready. (foto: newcastle, twitter)

Valg av manager blir derfor et kraftig signal på hvordan de nye eierne skal starte byggeprosessen.

Ifølge The Telegraph står Frank Lampard høyt oppe på lista med kandidater. Det engelske fotballikonet har slikket sine sår etter Chelsea-exiten, og skal være klar til å hoppe inn på kort varsel.

Les på Engelske klubber: Mike Ashley kaster seg glupsk over Derby

Antonio Conte har også vært linket til jobben, men vi kan ikke se for oss signore Conte ta over det eksisterende Premier League-laget på god vei mot nedrykk. De neste månedene handler det lite om glamour, men beinhard jobbing i den engelske nedrykksgjørma.

Big Frank. (foto: chelsea, twitter)

Vi tror fighteren Frank Lampard har de riktige kvalitetene for å gi Newcastle-spillerne boost´et her og nå.

Les: Manchester United med defensive utfordringer og et offensivt lyspunkt før Leicester-kampen