Mister en av sine forsvarskjemper. (foto: Chelsea)

Det ble en tung, tung lørdag for Chelsea-supporterne. For Thiago Silva og spillerne ble det marginale 1-0 tapet i FA Cupens semifinale siste mulighet til å redde sesongen med en tittel. Det er varslet en massiv utskifting av spillere i sommer, men det har fortsatt ikke kommet noen bekreftelser på hvem som sendes ut på markedet før neste sesong. På lørdag glapp en av fotballfruene ut med en melding som kun kan tolkes som «siste sesong i Chelsea-drakta».

Vi har ventet spente på om Thiago Silva tar en sesong til i Chelsea-drakta, men fruens Instagram-melding før FA Cup-kampen gir lite håp for Silva-fansen.

LES: Manchester United diskuterer fremtiden til en av Ten Hag sine favoritter og en han virkelig ikke liker

Silvas kone hadde før kampen lagt ut et bilde av seg selv og familien som gjorde seg klar for å se kampen fra tribunen. Under bildet fulgte den korte meldingen: «It’s the last dance at Wembley».

Siste kamp på Wembley.

Etter kampen ble Silva huket fast og spurt om meldingens betydning.

-Det vil du finne ut i løpet av de neste dagene. Jeg vil helst ikke kommentere nå, spesielt etter et tap. Jeg er trist over resultatet, men før eller siden vil nyheten komme ut. Jeg har en avgjørelse tatt i tankene mine, men det er ikke tiden for å dele den, svarer Silva.

Vi tar de to meldingene fra familien Silva samlet som bekreftelse på at det er over på Stamford Bridge for den brasilianske forsvarskjempen.

F7: Real Madrid-stjerne kunngjør sjokkbeslutning om å forlate klubben dager etter å ha slått Man City