Mauricio Pochettino (foto: Chelsea)

Forrige sommer hentet Chelsea inn en fersking fra Manchester City. Cole Palmer aksepterte ikke begrensingene på spilletid Guardiola hadde satt for ham, nå skulle han få boltre seg i den mørkeblå drakta. Det ble mer en boltring. På 28 Premier League-kamper har 21-åringen hamret inn 20 scoringer, like mange som Erling Haaland. I 6-0 seieren mot Everton ble det håndgemeng mellom Palmer og to andre scoringssugne Chelsea-spillere om hvem som skulle ta straffespark. Nå melder Pochettino litt tørt at mot Arsenal skal de andre angrepsspillerne få sine muligheter.

For det meste har dreid seg om Palmer. Nicolas Jackson ble hentet inn som potensiell toppscorer, han står med 10 mål. Raheem Sterling med 6.

LES: Gjør et nytt forsøk på å overtale David de Gea om retur

Mot Arsenal på tirsdag er Palmer trolig ute med sykdom. Mauricio Pochettino sender nå en melding til sine egne spillere.

-Det er en god utfordring i tilfelle Palmer ikke er tilgjengelig. Det er en god utfordring for lagkameratene. Hvis jeg var en av medspillerne i hans eller en lignende stilling, ville jeg vært motivert for å vise at dette er Chelsea Football Club og ikke Cole Palmer Football Club, sier Mauricio Pochettino ifølge The Guardian.

F7: Skrev El Clasico-historie hos Real Madrid