Raúl Gonzalez Blanco

De som har fått gleden av å se Raúl Gonzalez Blanco har med seg opplevelsen for alltid. – Fra posisjonen som hengende spiss prøvde han bestandig å finne veien til mål, han lykkes ikke alltid, men han ga alltid absolutt alt i forsøket.

Tar du med ungdomsårene spilte Raúl Gonzalez Blanco hele 18 år for Real Madrid før han trappet ned med Schalke 04, Al-Sadd SC og til slutt NY Cosmos. Det var naturlig for det som var en av Real Madrids beste spillerre å vende tilbake til klubben etter han avsluttet karrieren i 2015.

Les: Har Luis Diaz øverst på ønskelista

Nå er han hovedtrener for klubbens andrelag Real Madrid Castilla. – En jobb han gjør med stor overbevisning. I fjor sommer da manager Carlo Ancelotti vurderte å slutte for å overta som landslagssjef for Brasil var Raúl høyt på ønskelisten til både spillere og fans.

Spanske AS skriver at mye tyder på at inneværende sesong blir Raúls siste i klubben.

Rapportene hevder at Raúl lytter til tilbudene som kommer inn og at han er åpen for å forlate hovedstadslaget. Videre skal trenerprofil Felix Magath ha kontaktet Raúl for å sjekke interessen for å fungere som assistenttrener under Magath i en ikke navngitt Bundesliga-klubb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Tidligere har Raúl også blitt koblet til managerjobben i Sevilla, der Quique Sanchez Flores skal henge løs etter mindre enn seks måneder i klubben.

Les: Zlatan styrer inn mot tidligere Premier League-trener for å løfte AC Milan

De fleste regner med at Raúl Gonzalez Blanco som er klart for å ta ansvaret for en klubb får sitt ønske innfridd rimelig raskt. – Ingen har ledet Castilla lenger enn Raúl. Pr i dag er han oppe i 1756 dager. Zinedine Zidane var også leder av Castilla før han overtok Real Madrid.