Haaland har bestemt seg, vil til Premier League

Best.

Italienske medier er skuffet over at Serie A-klubber trolig vil gå klubb av Norges nye superstjerne og RB Salzburg-spiss Erling Braut Haaland ettersom hans far (forsvarsspiller Alf-Inge Håland) hevder at han vil spille i Premier League.

Juventus og Napoli har begge blitt koblet til nordmannen, som er toppscorer i Champions League etter fire runder med gruppekamper.

Les: Keisuke Honda er ikke klubbløs lenger

Alf-Inge Haaland – som spilte i England mellom 1993 og 2003 – gjorde det imidlertid klart at 19-åringen var «bygget» for Premier League.

«Han var en Leeds-fan og en City-fan og en Nottingham Forest-fan – han fulgte meg tydeligvis, men det er det du gjør i ungdommen,» sa den pensjonerte midtbanespilleren til TalkSPORT.

«Det er annerledes å være en støttespiller og å ha en jobb. Men han ble født i Leeds.

«På et tidspunkt ville han gjerne spille i Premier League, men når det vil skje, vet jeg ikke. Det er en veldig tøff liga. »

Haaland Jr har allerede 18 mål i alle konkurranser denne sesongen.

Les på Popidol: Benzema runder 50!

«Han er bygget for Premier League, men om det vil skje nå eller på et senere tidspunkt, vet vi ikke.» Alf-Inge er gledelig overrasket over at det koste omtrent en milliard å hente hans sønn vekk fra mesterne i Østerrike, men advarer samtidig.

“Han er på Red Bull, det er en fantastisk klubb som spiller i Champions League, så på en måte har han ingen hast».

Red Bull er en mellomnivå klubb, hvis de setter en for høy prislapp på sine spillere slik at «de blir sittende fast» vil de ha problemer med fremtidig rekruttering.