Casemiro og Erik ten Hag prater ut om været, krig og fred og sånn. (foto: Manchester United)

Jadon Sancho som ble hentet til Old Trafford under Ole Gunnar Solskjær sin regneringstid fikk det ikke lett etter den nederlandske manager Erik ten Hag sommeren 2022 ble manager for Manchester United.

Ten Hag som ikke tåler kritikk overhodet var ikke fornøyd da Sancho kritiserte avgjørelsen om å ikke få være med i troppen mot Arsenal 3.september i fjor. Sist gang Jadon Sancho spilte for Manchester United var i 30 minutter i 3 – 2 seieren over Nottingham Forest i august.

Les: En av Real Madrids beste spillere gjennom tidene er klar for noe større

Jadon Sancho fikk ikke være med på internkommunikasjon klubben, fikk ikke trene med sine lagkamerater eller spise i kantinen for førstelagsspillere og selvsagt ble også hans garderobeskap tømt.

Vi nærmer oss slutten på en historisk dårlig Manchester United sesong, akkurat nå spiller de semifinale i FA Cupen mot Championship-klubben Coventry City. (Ekstraomganger 3- 3 etter full tid) Oppdatert kl 1930: Det gikk til straffekonk som ManchesterUnited vant 4 – 2. – Casemiro som tok Manchester United sin første straffe bommet.

Jadon Sancho returnerte i januar til sin tidligere klubb Borussia Dortmund på lån, etter den nå omstridte avgjørelsen om utfrysning fra Ten Hag. – Og til tross for flere måneder uten kamper eller treninger med førstelaget til Manchester United, har Sancho gjenvunnet formen i Tyskland, og hjalp Dortmund nylig med å sikre seg en plass i Champions League-semifinalen.

Nå diskuterer den nye ledelsen i Manchester United, sammensatt av Sir Jim Ratcliffe om de skal integrere Jason Sancho i laget igjen neste sesong, eller gå for salg.

Sanchos langsiktige fremtid i United er ikke det eneste samtalepunktet på Old Trafford, også den brasilianske midtbanespilleren Casemiro opptar mye av tiden.

Les: Rio Ferdinand mener Manchester City mål er bedre enn Martin Ødegaard

32-åringen har slitt med vedvarende hamstringskader, noe som hindrer hans evne til å prestere på midtbanen. Faktisk har Casemiros prestasjonsnivåer denne sesongen blitt krafitig kritisert, og koblinger til en overgang til Saudi Pro League fortsetter å boble bort.

Erik ten Hag forsvarer Casemiro for journalister, og forklarte hvor stor innvirkning han gjorde i sin debutsesong i klubben. Det er faktisk bra han for en gangs skyld kommer sine spillere til unnsetning.

«Jeg tror vi trengte de seks da jeg kom hit, og forrige sesong var Casemiro fantastisk,» sa Ten Hag. «Jeg tror aldri han har scoret så mange mål i tillegg, men som sekser, midtbanespiller, strateg var han så viktig for laget.

«Denne sesongen slet han med en alvorlig skade han aldri har hatt i karrieren. Men jeg vet at han er en slik vinner – se karrieren hans. Hele karrieren har han alltid vunnet. Overalt hvor han var vil det være suksess, og jeg stoler på han vil også gi oss suksess, og jeg vet at han vil trenge kamper, han vil bli bedre og jeg er veldig trygg på ham.

«Han er en fighter, det er derfor han også vant store trofeer, han er en stor personlighet, han er en veldig viktig spiller og han vil gi oss suksess.»