Barcelona har funnet en åpning i avtalen til Arsenals viktigste spiller

Pierre-Emerick Aubameyang liker å løpe og rope samtidig.

Barcelona er interessert i å signere Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang og det skal være mulig å få det til allerede i vinter uten at det vil «koste skjorta» i følge media i Spania. 

Siden Pierre-Emerick Aubameyang flyttet til Nord-London fra Borussia Dortmund i januar i fjor, har han blitt vært viktig for klubben, og har nylig blitt den syvende raskeste spilleren som scoret 50 mål for Gunners og det for et lag som presterer langt dårligere enn «normalt».

Les: Zidane ertet på seg PSGs sportsdirektør

Aubameyang har nettet ni ganger på 13 kamper i alle konkurranser så langt denne sesongen, og ifølge det spanske nyhetsstedet El Chiringuito tiltrekker hans målgivende dyktighet interesse fra Barcelona.

Rapporten sier at den katalanske klubben ser på et potensielt raid for 30-åringen, som de ser på som en naturlig etterfølger til Luiz Suarez på Camp Nou.

Videre, i samtale med La Sexta, avslørte journalisten Juanfe Sanz mer om Barcelonas interesse for Aubameyang, inkludert en klausul de kan være i stand til å dra nytte av.

“Prisen ville ikke være ublu. Det er blitt sagt at hvis Arsenal ikke når Champions League, ligger det en klausul i avtalen som gjør han kan forlate klubben».

Arsenal ligger på femteplass i Premier League-tabellen, seks poeng bak det fjerde plasserte Chelsea i jakten på kvalifisering.

Unai Emerys lag kan også kvalifisere seg til Champions League ved å vinne Europa League, og klubben er godt plassert til å kvalifisere seg til knockout-stadiene etter å ha samlet det 10 poeng fra 12 i Group F.

Les: Wenger: Det er bare vås

Hvis avstanden opp til 4.plassen blir for lang og Arsenal ryker ut av Europa League kan en overgang bli realitet allerede i januarvinduet, hvis ikke er klausulen like gyldig til sommeren.