Fortsetter å vinne, men står selv hardnakket på at det er ingen vei tilbake. (foto: Bayern München)

I februar holdt det for den nye Bayern-ledelsen. Thomas Tuchel skulle «få lov» til å avslutte sesongen, men etter dette er arbeidsforholdet over. Under to uker senere og flere flauser under Tuchels ledelse, ble den tidligere Chelsea-treneren ryktet på hodet ut hvis Champions League 8.-delsfinalen ble tapt. Medio april er bundesligatittelen tapt, men Tuchel ledet Bayern til i semifinale i Mesternes Mester. Denne uken har har det vært aktivitet som kan påvirke Tuchels fremtid.

I slutten av mars meldte Xabi Alonso han ikke ender hos Bayern München eller Liverpool, neste sesong blir på post hos Bayer Leverkusen. På torsdag var Bayern fortsatt i forhandlinger med Julian Nagelsmann om en retur til klubben etter EM-sluttspillet, på fredag valgte 36-åringen å forlenge med det tyske fotballforbundet.

LES: En av Real Madrids beste spillere gjennom tidene er klar for noe større

Dette betyr at etter denne uken er de to største favorittene til å lede Bayern ute av ligningen.

Spekulasjonene har gått om dette betyr en kuvending og åpning for Tuchel-fortsettelse. På spørsmål om mulighetene, kom det et noe svevende og uforpliktende svar fra sportsdirektøren.

-Avgjørelsen ble tatt på forhånd, men den ble laget sammen. Derfor trenger vi ikke diskutere det. Jeg liker veldig godt å jobbe med Thomas, sier Max Eberl på ZDF Sportstudio.

Vi trenger ikke diskutere det. Jeg liker veldig godt å jobbe med Thomas.

Okay?

Hva sier Tuchel om saken etter suksessen mot Arsenal?


-Jeg har en avtale med klubben, den er kommunisert og den står seg, kommer det kort fra Tuchel.

Med Alonso og Nagelsmann uaktuelle og en Champions League-tittel på Tuchel, er det få som blir overrasket hvis partene «plutselig» finner ut at avtalen i februar ikke lenger fanger.

ENGELSKE KLUBBER: Hector Bellerins engelske klubb ryker ut av divisjonssystemet