Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig

663
Har gjort det bedre i horisontale enn vertikale striper

Det var uforståelig før Southampton lånte ut Mohamed Elyounoussi til Celtic og det virker enda mer idiotisk nå at en så bra spiller ble sendt ut i kulden. Manager Ralph Hasenhüttl skraper bunnen av Premier League med laget sitt, det samtidig som Celtic har fått en nordmann på laget som strutter av selvtillit. 

Dog havnet ikke Mohamed Elyonoussi på scoringslista til Celtic i kveldens 2 – 1 seier i Roma mot Lazio, en av Europas mest problematiske lag, men han er het i høstkulden med syv mål på 11 kamper.

Les på F7: Drama i natt: Stukket ned av fascister 

Celtic har begynt å snakke om muligheten for en overgang fra Southampton.

Sist helg ble Elyounoussi kåret til den beste spilleren i skotsk fotball.  Han scoret to og var innblandet i ytterligere to mål da Celtic vant 5–2 over Hibernian og ble klar for ligacupfinalen.

Nå har skotske aviser begynt å spekulere i om hva som skjer etter at lånet går ut til våren.

«Elyounoussi nyter livet i Glasgow og blir en nøkkelmann i Europa League-kampen mot Lazio torsdag», skrev Daily Record tidligere i dag.

Les: Wenger: Det er bare vås

«Elyounoussis umiddelbare suksess gjør at Celtic-fans håper på en permanent ordning»

«Jeg har ikke tenkt på hva som vil skje i fremtiden. Alt jeg tenker på er neste trening og neste kamp. Jeg ser aldri for langt fram», sier Elyounoussi diplomatisk ifølge den samme avisen.

«Når sesongen er over, vil jeg sette meg ned og se på hvilke muligheter som finnes».