Sean Cox

Liverpool supporteren Sean Cox og familien har en tøff tid foran seg og trenger mye penger til sin rehabilitering. En innsamlingsaksjon som ble opprettet i forrige uke har som mål å samle inn 2 millioner euro. 

Det store internasjonale kamper også i Champions League ser man eksempler på fans som ikke er der på grunn av fotball, men som kommer for å sloss. En gruppe i tilknytning til Roma er blant de definitive verstingene .

Les: Usain Bolt har to uker på seg

Roma Ultras angrep den 53 år gamle Sean Cox utenfor The Albert i Liverpool før den første semifinalen i april. De tok nesten livet av han og skadene var så alvorlige at han ble liggende i koma i tre måneder. – Nå er han sakte på vei tilbake til livet, men trenger mye hjelp. En rekke personer og institusjoner har begynt å gi penger, inklude Liverpool-manager Jürgen Klopp som i tillegg til å gi 5000 euro også har engasjert seg personlig.På listen over givere finner vi blant andre Everton-back Seamus Coleman og Readings midtbanespiller David Meyler.

Klubben Roma har fra første stund også engasjert seg og i tillegg til å stille klubbens resurser til posisjon og satt sammen med politiet i Roma en gruppe som skal bekjempe Roma Ultras nå også donert penger til innsamlingsaksjonen.

AS Roma og presiden Jim Pallotta gir nesten to millioner kroner og lover samtidig at det «ikke skal stå på penger» de er forberedt til å betale mer. Pengene donert i dag er bare en start.

Les: Forbanna på Mourinho kan forsvinne til Tottenham, Roma eller AC Milan