Beholder roen, venter på det perfekte. (foto: Real Madrid)

På torsdag var Bayern München fortsatt i samtaler med Julian Nagelsmann for en retur som trener, fredag bekreftet det tyske fotballforbundet 36-åringen har forlenget med landslaget. Med dette forsvant toppkandidaten til å erstatte Tuchel. Bayern-ledelsen liker sine tyskspråklige trenere, men ifølge spansk media går bundesligagiganten mot suksesstreneren som gjør alt annet enn å kommunisere på tysk eller engelsk.

Det er ikke noe nytt at Zidane er linket til Bayern-jobben. På slutten av mars meldte Bild at Zidane hadde forhørt seg hos relevante kilder om forholdene hos Bayern München, det tyske mediet hevdet franskmannen vurderer å ta med seg Bayern München-legenden Franck Ribery som assistent.

LES: Angrende Manchester United-spiller slipper straff

Den spanske journalisten Jose Felix Diaz meldte forrige uke at bundesligagiganten hadde tatt kontakt med den tidligere Real Madrid-treneren: «»De siste dagene har ledere for den tyske klubben kontaktet Zinedine Zidanes representanter for å finne ut om han er klar til å komme tilbake som trener, tre år etter at forholdet til Real Madrid tok slutt», skrev Diaz.

Nagelsmann takket nei, Mundo Deportivo hevder Zidane og Bayern München så godt som er enige om kontrakt.

Zidane har siden sin andre exit fra Real Madrid takket nei til en haug med tilbud, hvis han nå velger Bayern München som neste destinasjon, langt utenfor trygge spansk-, italiensk- eller franskspråklig territorium. sier det alt om Bayern München som klubb.

F7: Ronaldo får 230 millioner fra gamleklubben

Vi gjør oss klar for en spektakulær signering av en av markedets mest suksessrike trenere de siste åtte årene.

Blålink: Strawberry har over 225 hotell over hele Norden med fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 unike uavhengige hotell.