Zlatan Ibrahimovic og Stefano Pioli

Der har tydeligvis virket å ganske offentlig melde at AC Milan manager Stefano Piolis jobb henger i en tynn tråd. AC Milan sanker mer poeng om dagen enn noen andre klubber i Serie A og har klatret forbi både Bologna og Juventus.

Til tross for andreplassen jobber AC milan sin svært spesielle superkonsulent Zlatan Ibrahimovic med å sondere terenget etter erstattere til Stefano Pioli.

Les: Foretrekker Manchester United over Bayern München

Calciomercato skriver at det er to kandidater som skiller seg ut for AC Milan-ledelsen.

Et av navnene som er nevnt er Ignazio Abate. Den tidligere AC Milan-spilleren er for tiden ansvarlig for klubbens primavera-lag og han har også en fortid med Ibrahimovic. Dette er fordi de begge spilte sammen i Milano under sine aktive spillerkarrierer. – 37 åringen pensjonerte seg fra AC Milan etter å ha vært i klubben i 10 år. Abate har også en rekke landskamper for Italia på CVn.

I tillegg rykker Lille-trener Paulo Fonseca opp. 51-åringen er uten kontrakt med sin franske klubb og leder et Lille-lag på fjerdeplass i Ligue 1. Paulo Fonseca er også på listen til flere klubber på managerjakt både i La Liga og Premier League.

Les på F7: Real Madrid-stjerne kunngjør sjokkbeslutning om å forlate klubben dager etter å ha slått Man City