Ralf Rangnick

Det er trolig ikke innsatsen som vikarmanager for Manchester United som gjør at Bayern München ifølge TZ har tilbudt Ralf Rangnick jobben som deres nye manager etter Thomas Tuchel.

Årsaken til tilbudet må være at Ralf Rangnick faktisk har fått orden på landslaget til Østerrike og har klart å kvalifisere det som for ikke så lenge siden var et av de svakeste landene i Europa til sommerens EM.

Les: Real Madrid gjør overraskende klar 680 millioner for å signere en av Guardiolas favorittspillere

Både Ralf og Thomas er på min topp fem liste over verdens kjedeligste managere. ( De som kjenner meg vet at tidligere Leeds manager Jesse Marsch er på listen, de to andre avsløres på senere engang)

Tilbudet er lagt frem for Ralf Rangnick og det eneste som gjenstår er at han sier ha. TZ skriver at de godtar at han venter med å tre inn i stillingen til etter sommerens EM:

Ralg Rangnick skal ha vært nummer tre på Bayern München sin mangerliste bak både Bayer Leverkusen manager Xabi Alonso og landslagssjef for Tyskland Julian Nagelsmann.

Hvis Ralf Rangnick gir grønt lys, vil han ta over storklubben etter sommerens EM og det hele kan bli offisielt denne uken.

Dersom Rangnick skulle takke nei til tilbudet skal Bayern München gjøre et forsøk på Brightons Roberto De Zerbi, men det er utkjøpsklausulen på 14 millioner euro.

Rangnick skal også ha vært på møter med Bayern Münchens ledelse og han skal være åpen for videre samtaler.

Hvis 65-åringen blir ny Bayern München-trener, vil det være overraskende, ikke minst etter det flopplignende oppholdet i Manchester United i sesongen 2021-2022. – Skjer det tipper vi at Bundesliga tittelen glipper neste sesong også.

F7: Real Madrid-stjerne kunngjør sjokkbeslutning om å forlate klubben dager etter å ha slått Man City

Men! – Vi er greie og ønsker lykke til!.