Arthur Okonkwo

Den walisiske klubbens Wrexham er tilbake i League One etter 19 år. – Det er deres andre opprykk på like mange sesonger.

Nå har klubben tatt på seg «store gutter bukser» og vil kjempe mot Premier League-klubber om deres første drømmesignering etter opprykket.

Les: Rafael Benitez nær en managerjobb som ikke kommer til å tirre Liverpool-fans

Sist helg la Wrexham til et nytt kapittel til eventyroppgangen deres i divisjonene ved å sikre opprykk til League One. Stemingen er god, økonomien er god og optimismen er stor!.

Wrexham tilbrakte 15 år i National League, men Hollywood-stjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney snudde stemingen i klubben og byen etter å ha fullført overtakelsen i 2021. Denne sesongen har Wrexham oppnådd opprykk med den dyrest sammensatte troppen i divisjonen, med en rekke spillere som har gått ned et nivå for å være med og spille for wrexham.

Beleilig nok er klubbens drømmemål for neste sesong faktisk allerede i bygget.

Målvakt Arthur Okonkwo tilbrakte sesongen på lån fra Arsenal, og spilte en nøkkelrolle i at Wrexham fikk et andre opprykk på rad. 22-åringen kom til klubben en måned inn i sesongen etter at førstevalgskeeper Ben Foster annonserte at han hadde besluttet å pensjonere seg med umiddelbar virkning.

Unggutten har spilt 38 kamper i alle konkurranser siden, og ble forrige uke kåret til Årets League Two Team ved EFL Awards. Wrexham ønsker å signere Okonkwo på permanent basis, men de får konkurranse. Unguttens kontrakt med Arsenal går ut til sommeren, noe som vil sørge for en ekstra hard konkurranse.

Ifølge Daily Mail holder en rekke Premier League-, Championship- og til og med flere europeiske klubber oppsiktig over Okonkwo. – Flere sitter i disse dager med regnearkene og planlegger et kontraktstilbud.

Arthur Okonkwo som er en selvsagt mann på England sitt U21 landslag har ingen intensjon om å forhaste seg: «Det har vært en utrolig sesong og jeg er så stolt av laget, staben og alle rundt klubben for å ha tilliten til meg, og lar meg vise hva jeg kan»

Les: Foretrekker Manchester United over Bayern München

«Vi får se hva som skjer i fremtiden».

Okonkwos Wrexham-lagkamerater er absolutt opptatt av at han skal bli. På sitt siste Instagram-innlegg kommenterte James McClean: «Signér kontrakten store gutt», mens Ryan Barnett skrev: «Sign dat ting».

Les på Engelske klubber: Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse