Manchester City-supporterne skjønner nå at de må takke faren til David Silva

Angrer ikke på han ikke fikk lov til å reise til Real.

Den spanske midtbanedirigenten har skrevet seg inn i historiebøker og hjerter i den blå delen av Manchester. Når vi får høre historien om da Real Madrid banket på døra og møtte denne stengt, skjønner vi at Silvas inntog hos City har vært en gave.

34-åringen har varslet at han gir seg til sommeren og har allerede startet mimringen.

Les: Nå er det ikke nubbesjans for at Gareth Bale hentes til Premier League

-Jeg besøkte Real Madrid som ung spiller, men faren min var motstander av at jeg skulle flytte til Madrid da jeg var så ung. Han fortalte Real at de kunne følge meg på min hjemmeklubb, San Vernando på Gran Canario. Etter dette dro jeg ikke tilbake til Madrid, sier Silva ifølge Manchester United News.

Betyr dette at giganten i Madrid mistet interessen?

-De ringte meg år etter år, men jeg ville ikke reise. Jeg ble hos hjemmeklubben min og dro deretter til Valencia, avsluttes det fra City-ikonet.

Les på Popidol: Vil du bli 20 år eldre på 2 år, ta jobben som Manchester United manager

I sin siste sesong for City er han tildelt æren som kaptein og har denne sesongen fortsatt med å være en av de mest betrodde til Guardiola, med 23 kamper så langt.

Vi tipper City-supporterne sender en takknemlig tanke til Silva senior som dengang stod på sitt og sikret at junior ikke ble hentet til Real for evig og alltid.

Les: Conte nekter å gjenta bommerten hos Chelsea