Conte nekter å gjenta bommerten hos Chelsea

Aksepter at Inter er en av de store gutta, eller pell dere vekk. (foto: inter, twitter)

Antonio Conte ble genierklært da han hentet Premier League-tittelen i sin første sesong på Stamford Bridge. Forventningene om at Roman Abramovichs superklubb skulle vokse inn i skyene, var etablert. Nå gjør Conte alt han kan for å ikke falle i samme manager-grop på San Siro.

Inter har ledet Serie A i en lengre periode og mange har begynt å forvente at Contes førstesesong-effekt også skal drysse over Inter. Nå har Juventus begynt å rykke fra, riktignok bare 4 poeng, men nok til at dette kan holde for Ronaldo og gjengen.

Les: Verdens verste diktatur kjøper Premier League klubb

Når spørsmålene fra italiensk presse kommer om hva som har skjedd hos Inter – på tross at de har rulet på overgangsvinduet – er Conte påpasselig med å sette det hele i riktig kontekst.

-Frem til nå har vi hentet Ashley Young for å erstatte skadede Kwadwo Asamoa, og Victor Moses på leie for Valentino Lazaro som forlot oss. Dere i pressen oppfører dere som vi har hentet halve Real Madrid, sier Conte strengt ifølge Football-italia.

Les på Popidol: Vil du bli 20 år eldre på 2 år, ta jobben som Manchester United manager

Når det er skapet er satt på plass, fortsett Inter-manageren.

-Vi skal holde føttene på bakken og forbli ydmyke og akseptere at en bortekamp mot Lecce kan ende med uavgjort uten at det er et negativt resultat. Folk ignorerer meg når jeg sier vi er på starten av en reise, avsluttes det fra Conte.

For oss høres dette ut som en manager som har tenkt seg å bli noen år i denne klubben. Da er det faktisk ikke negativt at du ikke vinner rubb og rake i første sesong.

De to årene på Stamford Bridge har lært Conte nettopp dette.

Les: Nå er det ikke nubbesjans for at Gareth Bale hentes til Premier League