Nå er det ikke nubbesjans for at Gareth Bale hentes til Premier League

Hadde til og med samarai-knuten klar for Kinareisen.

Det er for ille at Gareth Bale får pes for at han blir skadet, men nå begynner det virkelig å nærme seg at en overgang til Asia blir den eneste reelle utgangen for waliseren.

På lørdag måtte Zidane ut igjen og svare på spørsmål om Bale – og valgte også denne gangen å forsvare Real-spilleren.

Les: Manchester United byr på Fenerbahce spiss

Etter historier med golf, Wales og manglende spilletid og prestasjoner for arbeidsgiveren, er det denne gangen en ankelskade som holder 30-åringen borte fra å bidra i tittelkampen i La Liga.

Real-manageren har skjønt at alt han sier om sin tidligere stjerne som heller i retning av kritikk, vokser lynraskt i pressens hender. Derfor får vi en standard uttalelse på spørsmålet om at nok er nok med Bale.

Les på Popidol: Vil du bli 20 år eldre på 2 år, ta jobben som Manchester United manager

-Bale ønsker alltid å være disponibel for laget. Skaden hans er bare en tre-dagers ting, og det er gode nyheter for alle. Han scoret forleden og jeg vil alltid forsvare mine spillere, sier Zidane til klubbens hjemmeside.

På de siste 18 kampene står Real Madrid uten tap. Og Bales bidrag?

Skadet i 9 av kampene og med 2 kamper spill i 90 minutter.

Så da har vi en 30-åring som har et lønnsnivå få klubber i verden kan forsvare å utbetale, en fotballkropp som har lett for å bli skadet og som mangler kamptrening.

Real Madrid får ikke nok tilbake for lønnsutbetalingen og sorry Bale, men vi skjønner ikke hvordan noen av de største klubbene i Europa kan ta risikoen på prioritere din overgang.

Da gjenstår Asia.

Vi kjenner at pensjonisttilværelsen med golfspill og paraplydrinker nærmer seg for en av Storbritannias mest spennende spillere de siste femten årene.

Akkurat nå er det en lidelse å følge med på hvordan karrieren har gått inn i et blindspor – hvis han da ikke faktisk er drittlei fotballsirkuset i Europa og ønsker å trappe ned.

Les: Verdens verste diktatur kjøper Premier League klubb