Det nærmeste David de Gea har kommet en kamp.

2022/23-sesongens beste keeper i Premier League har siden exiten fra Manchester United vært på blokka hos Bayern München, Newcastle, Barcelona og flere andre klubber. Det var også en periode da Andre Onana floppet totalt, at United ble linket til en nødretur på spanjolen. Likevel, status på David de Gea: Fortsatt uten klubb. Vi skjønner ikke helt opplegget til spanjolen med 545 kamper i United-drakta og historiske 120 clean sheets. Keepere modnes med alderen, men ikke uten kamptrening. Nå gjør en klubb et fremstøt for å få 33-åringen tilbake i manesjen.

Det er ikke noe nytt at De Gea er linket til retur til hjemlandet og La Liga, heller ikke noe nytt at Real Betis har vært i dialog med den tidligere United-keeperen. Nå er Sevilla-klubben tilbake på De Gea-sporet.

LES: Jordan Henderson «oppdaget» på treningsfeltet til Liverpool

Ifølge Estadio Deportivo planlegger Real Betis keeper-utskifting i sommer, det spanske mediet hever La Liga-klubben igjen har vendt seg mot De Gea.

De siste måneden har det kommet rykte om at De Gea vurderer å legge opp, vi håper Spanias 7. beste klubb får overtalt en av Premier Leagues-historiens beste keepere til å ta noen sesonger til.

ENGELSKE KLUBBER: Har banket på feil dør for å hente ny Manchester United-trener