Michael Olise

Reading-stjernen Michael Olise har markert seg såpass at klubber langt utenfor Englands grenser har meldt seg på i kappløpet om hans signatur. – Presse på fotballøya tenker ikke på resten av Europa når de har kåret 18 år gamle Michael Olise som den beste vingen utenfor Premier League. (Vi tror i hvert fall ikke det)

Michael Olise blir omtalt som «The best Royal ever» (Royals er kallenavnet til Reading), vi har i Sporten må si oss enige i det. Vi tror ikke Reading ville toppet Championship uten, 18 åringen har allerede skaffet seg beundrere i klubber som Arsenal, Leeds og Wolverhamton. – Nå skriver Talksport at Liverpool og Everton, sammen med Chelsea og Manchester City har fulgt nøye med de siste ukene. – Interessant nok tilbrakte Olise tid med Chelsea og Manchester City før han begynte i Reading.

Les: Genistreken til Ancelotti gir Everton et ekstra ess

Borussia Dortmund, RB Leipzig, Monaco og Napoli har også blitt oppmerksomme på hva som skjer i Championship og skal forberedt et januar raid. Engelsk presse mener at det er en engelsk klubb som vil stikke av med signaturen, men det mener de alltid.

Olise har drøyt 18 måneder igjen av sin nåværende avtale på Madejski Stadium, og klubben er klar over den økende interessen.

Han spilte i fredagens overraskelse 3-1 nederlag mot Coventry – deres første nederlag for sesongen. Olise har scoret to ganger og og tre assist på ni Championshipkamper.

Olise debuterte første lag for Reading i 2019 og har siden da spilt 29 kamper. I forrige måned scoret han sitt første mål i profesjonell fotball.

Les: Supertalent drømmer om Barcelona lander i Manchester City

Olise er jevnlig på Frankrike U18 sitt landslag, men han er fortsatt kvalifisert for Nigeria og England.

Hans bror Richard, for tiden i Chelsea, spiller for England på ungdomsnivå.

Olise har noen veldig store beslutninger å ta de neste månedene, både om klubb og landslag.