David Alaba

Bayern München har mislyktes i sitt tredje forsøk på å forlenge David Alabas kontrakt. Christian Falk fra BILD melder at det ble avholdt et hemmelig møte fredag ​​mellom to parter.

Et tilbud på 11 millioner euro pr år ble gitt med bonuser på opptil 6 millioner euro de neste fem årene. Det skal Alaba har takket nei til tilbudet siden han mener han fortjener å være på samme lønnsnivå som Robert Lewandowski og Manuel Neuer (20 millioner euro) etter over et tiår i tjeneste for klubben.

Les: Messi, Coutinho og Fati kan flomme over transfermarkedet!

28-åringen har gjort nesten 400 kamper for Bayern München, og har bidratt kraftig til Bayern Münchens enorme trofeskap. Manager Hansi Flick har brukt ham mer som en midtstopper for å imøtekomme Alphonso Davies. Det har Alaba tilpasset seg meget godt og er viktig for oppbyggingen av deres angripende struktur.

Å miste Alaba ville være enormt skadelig for klubbens umiddelbare fremtid. Østerrikeren er en av de beste spillerne i sin posisjon og er ønsket av flere klubber i Europa.

Blir de ikke enige om en forlengelse nå, kan østerrikeren starte samtaler med andre klubber i januar. – Det er ingen som er mer opptatt av å få til en overgang for Alaba enn Liverpool manager Jürgen Klopp.

Les: Supertalent drømmer om Barcelona lander i Manchester City