Det er lurt å lære seg navnet med en gang Kemar Roofe

Når du møter en Leeds supporter tenker de fleste at vedkommende lever i fortiden, er litt rar, ufarlig og søt. – Nå har de vunnet 7 kamper på rad og leder Championsship.

Dagens kamp mot Blackburn var av det litt uvanlige slaget. Leeds vant 3 – 2 på overtid. Det å bare si overtid vil være å skjule det spesielle av at av kampen fem mål kom tre av de etter 90 minutter.

Da det var spilt 90 minutter var resultatet 1 – 1, med så scoret Charlie Mulgrew 2-1 for Blackburn, dermed så det ut som om Leeds skulle gå på sitt første tap på veldig lenge.

Men så…….

To mål av Kemar Roofe i 91. og 94. minutt sørget for en neste ufattelig 3-2-seier for Leeds, som nå har hentet syv seire på rad.

Les: Pep: «Liverpool og Tottenham er bedre enn oss»

Fortsetter dette sier det seg selv at vi får se Leeds tilbake i Premier League

Leeds hadde sin storhetsperiode 1965-75, da klubben vant flere trofeer i England og Europa. En sportslig god periode rundt århundreskiftet ble avløst av økonomisk kollaps og nedrykk, først til The Championship og så til League One i 2007. I 2009/10-sesongen rykket klubben opp igjen til The Championship.

Den argentinske manageren Marcelo Bielsa som kom fra Lille i sommer blir selvsagt geniforklart og har en lys fremtid i engelsk fotball.

Norwich – Nottingham Forest 3-3

45′ 0-1 Matty Cash
65′ 0-2 Jack Robinson
74′ 0-3 Matty Cash
77′ 1-3 Mario Vrancic
90′ 2-3 Onel Hernandez
90′ 3-3 Onel Hernandez

Queens Park Rangers – Ipswich 3-0

29′ 1-0 Pawel Wszolek
35′ 2-0 Joel Lynch
73′ 3-0 Nahki Wells

Bristol City – Brentford 1-1

20′ 1-0 Eros Pisano
53′ 1-1 Neal Maupay

Leeds – Blackburn 3-2

33′ 1-0 Derrick Williams
47′ 1-1 Charles Mulgrew
90′ 1-2 Charles Mulgrew
90′ 2-2 Kemar Roofe
90′ 3-2 Kemar Roofe