(c) Bilde: Tottenham Hotspur: Christian Eriksen

Tottenham kom inn i Boxing Day med enorm selvtillit etter å ligget under mot Everton for så å vinne hele 6 – 2. Det vi så i dag mot Bournemouth gjør at de ikke lenger kan ligge under radaren og høste poeng uten av noen merker det.

Dagens sier bringer dem forbi Manchester City og opp på andreplass i Premier League.

Les: Det blir vanskelig å ta igjen Tottenham

Tottenham kom inn i kampen med fire seire på rad, og deres danske superstjerne  Christian Eriksen ga raskt hjemmelaget en utmerket start på kampen. – I det 16 minutt noen få meter utenfor feltet banken Eriksen ballen mot mål som skiftet retning og Tottenham ledet 1 – 0.

Rett etterpå var Heung-Min Son frempå, han har vært fantastisk god etter han slapp militærtjeneste i Sør Korea og kunne fortsette sin fotballkarrière. Han sørget for to mål i dag, det første var et flatt spark fra kanten av feltet og i mål og kampens siste i det 70. minutt.

Les: Slapp militærtjeneste – jaktes nå av toppklubb

Etter bare 35 minutters spill ledet Tottenham med tre mål,  Kyle Walker-Peters fant Lucas Moura.  Det var ikke flere mål i første omgang, mål nummer fire kom etter et innlegg fra Eriksen til Harry Kane som sikkert satte ballen bak keeper Asmir Begovic.

Les: Moi Elyounoussi på treningsfeltet igjen

Tottenham er på andre plass i Premier League med 45 poeng etter Manchester Citys nederlag til Leicester.

Les: Pep: «Liverpool og Tottenham er bedre enn oss»

Tottenham – Bournemouth 5-0

16′ 1-0 Christian Eriksen
23′ 2-0 Heung-Min Son
35′ 3-0 Lucas Moura
61′ 4-0 Harry Kane
70′ 5-0 Heung-Min Son