Fabio Cannavaro

Absolutt ingenting har fungert for Udinese denne sesongen. Klubben pleier å bevege seg midt på Serie A-tabellen og denne sesongen var planen å kneppe opp et par hakk og kjempe om spill i Europa. – Slik ble det ikke!

Etter lørdagens 1 – 0 tap borte på Stadio Marc’Antonio Bentegodi mot Verona fikk sjefene i Udinese nok og resultatet kom i dag.

Kampen for å beholde plassen i Serie A blir uten manager Gabriele Cioffi har fått sparken og inn noen minutter etter kommer VM og Ballon d’Or vinner Fabio Cannavaro som redningsmann. Så langt har 50 år gamle italienske manageren ledet lag i Midtøsten og Asia så dette blir første gang han leder en klubb i en av de fem store ligaene.

Les: Daily Mail: Sendte klage til Ten Hag

Udinese ligger fjerde sist på tabellen og står med 28 poeng fra 32 kamper. Frosinone på plassen bak har like mange poeng. De tre nederste lagene ved sesongslutt rykker ned.

Cannavaro har aldri før vært trener i Serie A. Hans siste trenergjerning var i Benevento.

Som spiller vant Cannavaro fotball-VM med Italia i 2006, og samme år ble han kåret til Ballon d’Or-vinner. Napoli, Parma, Inter, Juventus og Real Madrid var blant klubbene han spilte for.

Les på Helsesjefen: Studie finner at mange personer med hjerte- og karsykdommer bruker for mye salt