Noterer og noterer. (foto: Manchester United)

Fra sommeren 2016 til desember 2018 var det Mourinho-styre på Old Trafford. Det er tydeligvis fortsatt tungt å fordøye for portugiseren at han i sin prime fikk sparken og erstattet av Ole Gunnar Solskjær. Vi trodde Mourinho hadde gjort seg ferdig med tiden hos Manchester United, men jommen dukker det ikke opp nok et intervju der han forteller sin versjon – og legger til litt småsnacks som avslutning.

– Mitt forhold til Ed Woodward (daværende direktør i Manchester United) var godt. Bra fra et personlig synspunkt. Selv nå sender vi hverandre av og til en SMS. Men faglig sett var det ikke det beste. Jeg er den jeg er. Jeg er en fotballmann og Ed kommer fra en annen bakgrunn. Det Ten Hag har hatt så langt i sin tid i United, hadde jeg ikke, begynner Mourinho til The Telegraph.

LES: Spinner rundt og trekker tilbake salg av Alonsos favorittspiller

– Jeg hadde ikke samme grad av støtte og tillit. Så jeg er lei for det, fordi jeg følte at jeg var i begynnelsen av prosessen, sier Mourinho. Som senere forklarer at han fortsatt ser spillere som han selv ikke ville hatt i United-troppen.

– Det er fortsatt noen få spillere som jeg ikke ville hatt for fem-seks år siden. Jeg tror ikke de representerer den beste profesjonelle profilen for en klubb på den størrelsen, sier portugiseren.

Fem, seks spillere. I kjent Mourinho stil sier han mye, men ikke alt. Snakker vi her om spillere som befant seg på Old Trafford i 2018/19-sesongen? I så fall er det bare en håndfull som fortsatt er i United-troppen: Lindelöf, Shaw, Dalot, McTominay, Rashford, Martial, (Mason Greenwood). Eller er det fem, seks spillere fra hele United-troppen under Ten Hag Mourinho hadde dumpet?

ENGELSKE KLUBBER: Har banket på feil dør for å hente ny Manchester United-trener

Vi overlater tolkningen til deg. På tide å gi Mourinho et nytt prosjekt, så han ikke graver seg ned i historier om «tapte muligheter».