Salah har gitt Mester Klopp mange brede smil de siste sesongene. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp har Virgil van Dijk og Alisson trygt i hus. Mens Liverpool-supporterne venter på den neste store signeringen, har Klopp helt andre planer.

Vi stoler ikke helt på en manager når han sier at det ikke planlegges aktivitet i et overgangsvindu. Dukker en unik mulighet opp, kan det fort ende med at Liverpool graver litt ekstra dypt i lommene.

Les: Roy Keane ønsket som landslagssjef

Samtidig er det noe betryggende at troppen Klopp har bygd siden 2015 og gitt klubben Champions League -og et rykende ferskt Premie League-trofé, nå er solid nok til å møte neste sesong.

Chelsea suger til seg forsterkninger på overgangsmarkedet, Manchester United ender nok opp med å gjøre det samme, mens Manchester City må forholde seg til usikkerheten rundt neste års CL-deltagelse. Og Leicester er Leicester.

Atletico Madrid viste at Liverpool ikke er uslåelige, men hvilken klubb kan kjøpe seg en garanti mot tap?

Les på F7: Twitch suspenderer Trump

Fotball lever, det meste kan kan skje i løpet av 90 minutter – og det meste skjer. For Jürgen Klopp handler det ikke om å handle, men å bygge videre på det eksisterende.

Og ta godt vare på de unge tilskuddene.

-Problemet med en sterk tropp, er: Hvordan forsterke den på overgangsmarkedet? Man skal være kreativ. Vi prøver å finne løsninger internt, og det er fortsatt mange som er på vei. Vi har tre-fire spillere som kan ta store skritt, sier Klopp ifølge Reuters.

Liverpool-manageren nevner ikke navn, men vi tenker vi får et svar i de gjenstående rundene i Premier League nå som trofeet er sikret.

Vi liker det vi hører – uavhengig av hvor aktive Liverpool ender opp med å bli på markedet denne sommeren. Denne troppen har nok til å gå hele veien neste sesong også.

Les: Barcelona signerer og sikrer at ingen «tar en Neymar»