Roy Keane sammen med sitt store forbilde og mentor Sir Alex Ferguson.

Tja, det måtte vel komme på et eller annet tidspunkt, Roy Keane som til daglig sitter på Sky Sports og forteller hva alle andre burde gjort. Spillere og managere pluss noen sportssjefer og direktører/eiere har fått gjennomgått av den tidligere Manchester United stjernen.

Manchester Uniteds mestvinnende kaptein har ikke akkurat briljert i trenerrollen så langt til tross for at han var en ekstremt dyktig kaptein har han ikke klart å videreføre de lederegenskapene til «jobben på sidelinjen» enda.

Les: Bekreftet: Helomvending hos PSG

Nå kan det se ut til at han selv vil sette seg i en posisjon hvor eksperter kan vurdere hans prestasjoner, Roy Keane, er nemlig i følge Daily Mail i samtaler med fotballforbundet i Aserbajdsjan om landslagssjefs jobben. – Det mange sikkert har glemt er at den irske superstjernen etter å ha lagt fotballskoene på hylla i 2006 gikk inn og ledet Sunderland og Ipswich før han ble assistenttrener for Irland.

Vi tror det trengs litt overtalelse før Keane takker ja, den økonomiske pakka skal være veldig bra, målet er å en gang lede sitt hjemland i et VM, hvor nærme han er en jobb «hjemme» avgjør sikkert hvor attraktivt han tenker en jobb for Aserbajdsjan er.

Les: Hvordan komme i form til tennis