Mester! (foto: Bayer Leverkusen)

Bayer Leverkusen opplever det samme som andre lag med uventet suksess. – Andre og større klubber vil gjerne fiske ut både spillere og ledere.

Allerede før Xabi Alonso vant Bundesliga i sin første managerjobb ga han beskjed til både Liverpool og Bayern München at han ville bli værende i minst et år til og bygge videre på suksessen til Bayer Leverkusen.

Les: Fotballfrue bekrefter Chelsea-stjernens exit

Bayer Leverkusen som aldri før i sin 120 år gamle historie har vunnet Bundesliga (5 andreplasser) lovte Xabi Alonso at prosjektet skulle videreføres uten å cashe inn på spillere uten at han var enig.

Nå får vi første test! Atletico Madrid som skal gjenoppbygge sitt forsvar denne sommeren tar kontakt med Bayer Leverkusen for å se om det er mulig å hente en Alonso favoritt.


Atletico Madrid har i lengre tid fulgt den 22 år ecuadorianske forsvarsspilleren Piero Hincapie. Ungutten har spilt med engasjemet og vært en viktig del av sukessen til Leverkusen.

Diario AS skriver at Atletico Madrid allerede har slengt avgårde et første forslag på 30 millioner euro som har blitt bestemt avvist av die Werkself. – Men de har «lovet» å komme tilbake med et forbedret bud, et bud det sikkert ikke blir like lett å si nei takk til.

Leverkusen har lovet bare å la en av stjernespillerne deres gå denne sommeren, og beholde resten av Xabi Alonsos nøkkelspillere denne sommeren, slik at han kan bygge videre på suksessen neste sesong.

Nyheten om at Atletico har vært i kontakt med Hincapie, etter nylige koblinger til Jean-Clair Todibo fra Nice og Cristhian Mosquera, tyder absolutt på at Los Colchoneros vil ha en yngre forsvarer som er i stand til å styre deres backlinje i mange år fremover.

LES: Manchester United diskuterer fremtiden til en av Ten Hag sine favoritter og en han virkelig ikke liker