Snører han opp fotballskoene også?

Usain Bolt har hele livet hatt en drøm om å bli profesjonell fotballspiller og da helst score mål for Manchester United. – Dessverre har han bare blitt superstjerne som verdens raskeste mann, ingen fotballag har så langt signert han. – Ved flere anledninger god hjulpet av enorme sponsorinntekter fra Puma har det vært  «nesten» ved flere anledninger.

Han har tidligere trent med blant andre Borussia Dortmund og Strømsgodset.

Les: Falkenberg tilbake i Allsvenskan

De site to månedene har han trent med den Australske klubben Central Coast Mariners som absolutt ingen, kanskje foruten nærmeste familie hadde hørt om før Bolt kom. Det har gått bra og han har til og med vist frem sine fotballferdigheter foran mål i en oppvisningskamp.

Usain Bolt har fortsatt ikke gitt opp håpet om å få en profesjonell fotballkontrakt, men det spørs om hans lønnskrav på ca 500 000 kroner i uken står iveien.

Les: Skal sikre at Joe Gomez om tyve år huskes som Liverpool-spilleren

«Jeg har det i meg», sier den tidligere sprintkongen til australske Herald Sun – men innrømmer at det har vært tøffere enn han trodde.

Les på F7: Nordmenn tæpper som aldri før

Bolt har nå skilt lag med australske Central Coast Mariners etter at kontraktsforhandlingene brøt sammen. Litt merkelig at det skulle stå på penger, Usain Bolt vil generere mye penger for den klubben som signerer han.