Har allerede vært der: «Jeg er for god for den ligaen»

(foto: Stabæk): Ohi Omoijuanfo
Top Article ad

Man trenger bare ta en rask titt på tabellen for å se at Stabæk er i skikkelig trøbbel, og som alltid ved nedrykk fortsetter de dårlige nyhetene. Senere idag tar de imot Kristiansund på Nadderud, det er en kamp de må vinne. 

Om Ohi Omoijuanfo som er en av de viktigste spillerne i Stabæk prøver å motivere sine lagkamerater til kamp for tre poeng et intervju med med Eurosport eller om han i realiteten sender ut en melding om at han snart er ledig på markedet er vi litt usikre på.

Les på Popidol: Ridley Scott taus om Russel Crowe blir med i Gladiatoren 2

Ohi Omoijuanfo sier han ikke vil tilbake til OBOS-ligaen og dermed forlater Stabæk hvis de rykker ned. – Med det vi har sett av han de siste årene vet vi det blir lett for han å skaffe seg en ny arbeidsgiver, de fleste har lyst til å signere en målfarlig spiss. I fjor var det bare Nicklas Bendtner som satte flere mål (19) trolig ville Ohi vært toppscorer hvis han ikke hadde blitt skadet på tampen av sesongen.

Les: Nicklas Bendtner uten bilbelte og hjelm

I sommer sa han nei takk til både Vålerenga og et tilbud med mange nuller fra Kina. – Det er tre kamper igjen av årets serie, den første allerede om noen timer, Stabæk ligger nest sist og trenger i praksis å vinne det som er igjen for å være sikker. – Mest sannsynlig er sikker plass for langt opp uansett, men kvalik-plassen er innenfor rekkevidde.

Det er uaktuelt for Ohi å spille i OBOS-Ligaen, han sier til Eurosport:

«Ja, hvis jeg skal være kjempeærlig, ja, egentlig. Jeg har vært i OBOS-ligaen. Jeg var der med Jerv og rykket nesten opp med dem. Jeg hadde 15 mål og syv assists. Jeg føler at jeg har vært der og vist at jeg er for god for den ligaen. Jeg har ikke lyst til å dra ned dit igjen, nei».

3 VIP-pakker til Old Trafford deles ut av Betsson

10 TROMSØ  33
11 STRØMSGODSET 29
12 BODØ/GLIMT  29
13 START  29
14 LILLESTRØM 27
15 STABÆK 25
16 SANDEFJORD 19