1. 2.divisjonslaget Frigg slo ut 1. divisjonslaget Grei da de fleste kampene i den første NM-runden ble spilt onsdag kveld.
  • Dette var både flaut og stusselig. Det så ikke ut som vi var forberedt i det hele tatt. Det er ingen katastrofe å ryke ut i cupen, heller ikke mot et 2. divisjonslag, men måten vi gjorde det på var fryktelig. Vi leverte rett og slett en av de tammeste prestasjonene våre noensinne. Det er selvfølgelig veldig skuffende, sier Grei-trener Jan Aksel Odden til Akers Avis Groruddalen.

Les: Dette er den tredje runden i cupen

De andre 1. divisjonslagene er klare for en ny NM-runde neste uke. Det er også 13 2. divisjonslag og torsdag får de selskap av enten Nardo og Byåsen.

I Tønsberg slo 1. divisjonslaget Fart et ungt Eik Tønsberg-lag fra divisjonen under 6-1.

  • Selv om vi lå under med tre mål til pause, følte jeg ikke at vi ble rundspilt. Og to av målene gir vi bort. Vi var faktisk ikke så mye dårligere enn Fart, og vi skapte tre-fire bra muligheter. I pausen tenkte vi å gjøre et forsøk, men så scoret de med en gang, sier Eik-trener Kim Thomassen til tb.no.

.- Målet vårt i pausen var nettopp å score et mål. Og det klarte vi.

Kampene spilles 11. august. Lagene fra Toppserien kommer inn i runde 2, som da består av 10 toppserielag, 9 lag fra 1. divisjon kvinner og 13 lag fra 2. divisjon kvinner. Runde 3 spilles 25. august.

Les: Eurosport: Manchester Uniteds plan om å signere Haaland ser ut til å falle på plass

Kampoppsett 2. NM-runde
Frigg – Røa
Ull/Kisa – Vålerenga
Fart – Hønefoss
Kongsvinger – LSK Kvinner
Nanset – Stabæk
Snøgg – Kolbotn
Amazon Grimstad – Øvrevoll Hosle
Bryne – Avaldsnes
Viking – Klepp
Fyllingsdalen – Arna-Bjørnar
Åsane – Sandviken
AaFK Fortuna – Lyn
KIL/Hemne – Molde
Vinner Nardo/Byåsen – Rosenborg
Medkila – Grand Bodø
Bossekop – Fløya