Har en svært spennende kandidat inne i varmen. (foto. Ratcliffe)

Når du inviterer kameraene til å følge en klubb gjennom hele sesongen, er fallhøyden stor. Blir dette en total katastrofe av en sesong, er det ikke akkurat den beste markedsføringen av klubben. Da Ryan Reynolds og kompis solgte rettighetene til å lage Wrexham-dokumentar, var dette i en amatørliga der det kun var oppside for Reynolds. Nå følger Manchester United Wrexhams eksempel, men tar bort det som er av fallhøyde.

Ifølge The Atheltic følger Manchester United nå Wrexham-modellen med en Disney-dokumentar om klubben, men det åpnes ikke dørene til 2024/25-sesongen. Her skal det spoles tilbake til klubbens storhetstid under Sir Alex Ferguson. The Atheltic melder det pågår samtaler mellom United-ledelsen og Disney, der serien skal inkludere intervjuer med Ferguson, Bryan Robson og Peter Schmeichel.

LES: Gjør et nytt forsøk på å overtale David de Gea om retur

Ingen avtale er på plass ennå, der Manchester United forventer å forhandle seg til en høyere pris. Det er sikkert flott med en ny mimreserie fra Manchester Uniteds storhetstid, men dette minner Man United-supporterne samtidig på det enorme gapet mellom før og .

Ikke sikkert det er dette Manchester United under Ratcliffe trenger.

ENGELSKE KLUBBER: Har banket på feil dør for å hente ny Manchester United-trener