(c) Bilde: SønderjyskE: Bård Finne i god driv

Det står dårlig til med bergensklubben Brann, helt nederst i Eliteserien må det skje noe umiddelbart hvis plassen skal reddes. – Om det bare er hjemlengsel eller et ønske om å redde sin barndoms klubb alene som er grunnen til at kantspiller Bård Finne nå avbryter oppholdet i SønderjyskE sier den danske klubben lite om.

For snart et år siden kunngjorde SønderjyskE at de hentet inn Bård Finne fra Vålerenga, han kunne imidlertid først starte i klubben 1. januar.

Les: I natt satte Ola Kamara mål nummer 9 og Jakob Glesnes fant frem «scoringsbakhodet»

Oppholdet i Haderslev ble imidlertid en relativt kort nytelse. Torsdag kunngjør SønderjyskE at de har sendt den 26 år gamle nordmannen hjem til Norge, der Brann og deres danske sportsdirektør Jimmy Nagel Jacobsen har signert kontrakt med Finne.

  • «Bård Finne har gjort en god innsats i SønderjyskE, men han har nylig hatt et stort ønske om å komme hjem til Bergen og fortsette karrieren for sin tidligere klubb SK Brann.
  • Vi har derfor funnet en løsning som gir god mening for både Bård og SønderjyskE. Vi ønsker ham alt godt og takker ham for innsatsen i SønderjyskE», sier Jonas Lygaard.

Les: Manchester United jekker opp prisen – fordi de kan!

22 kamper og et enkelt mål ble scoret i SønderjyskE -trøya for Bård Finne.