Solskjær holder fortsatt en hånd på skulderen til Haaland.

Manchester United er forstått å glede seg over hvordan sommerovergangsvinduet har gått nå ser det ut til at de lander enorm avtale i 2022. – Engelsk presse omtaler en mulig Manchester United signatur av Erling Braut Haaland som «transformativ».

Det at Chelsea går glipp av Borussia Dortmund spissen er en nyhet som blir godt mottatt på Old Trafford.

Men Dortmund har gravd hælene sine dypt og gjort det klart at 21-åringen blir i Bundesliga-klubben i minst en sesong til. «Jeg har en klar forventning om at Erling Haaland skal spille for oss neste år» sa Watzke til Sport Bild i mai. «Og jeg kaster ikke bort tiden på noe annet.»

Les: Prøver seg på spilleren Jose Mourinho kalte ‘fenomenal’ og ‘en fremtidig kaptein’

Dortmund har gjentatt den meldingen hele sommeren, og først nå har Chelsea byttet fokus til Romelu Lukaku. Så langt har Chelsea fått avslag på bud og de jobber nå med et tredje bud som blir for godt for Inter Milan å si nei til.

Det har kommet som et stort løft for United, som vil forfølge Haaland i 2022 når Edinson Cavani forventes å bli en gratis agent.

Eurosports Dean Jones sa til Football Terrace -podcasten: «Det har ikke kommet så langt som Chelsea håpet det ville nå, jeg tror det ville være rimelig å si.

Les: Manchester United jekker opp prisen – fordi de kan!

  • Borussia Dortmund stenger døren i slutten av uken fordi de må fokusere på den nye sesongen. Erling Haaland vet at han har så mange alternativer åpne for ham neste sommer.

«Manchester United blir ganske begeistret for alt dette – det faktum at Haaland fremdeles kan være på markedet neste sommer.»

Haaland antas å ha en klausul i kontrakten som gjør at han kan dra for rundt 75 millioner euro neste sommer.

Selvfølgelig kan BVB få mer denne måneden, men de satser på at spissen skyter dem inn i Champions League igjen.

Det kan med andre ord gå mot gjensyn for Ole Gunnar Solskjær og Erling Braut Haaland. – Manchester United manageren var hovedtrener i Molde da det tok av for Haaland.