Vinicius Junior og "bror" Jude Bellingham

Det tok litt tid etter Real Madrid hentet Vinicius Junior fra Flamengo i 2018 som «den neste store» før verden oppdaget hans unike talent. – Denne sesongen har 23 åringen sammen med «sin nye bror» Jude Bellingham levert geniale fotballøyeblikk på løpede bånd.

På 31 kamper har Vinicius Junior scoret 18 ganger og sørget for 10 assist

Vinicius signerte først en ny kontrakt på Bernabeu i oktober i fjor, og forlenget «bare» til juni 2027, det og den sansynlige ankomsten til Kylian Mbappe har ført til spekulasjoner rundt fremtiden hans. – Både Kylian Mbappe og Vinicius Junior foretrekkker den venstresidige angrepsrollen.

Les: Kapteinen slutter i Real Madrid etter 12 år

Den brasilianske landslagsspilleren er en viktig spiller for Los Blancos. Klubben er villig til å lytte til tilbud i sommer, men de må være betydelige. Såpas betydelige at Paris Saint-Germain som har stått for de to dyreste overgangene gjennom tidene (Neymar og Kylian Mbappe) ikke kommer til å legge inn et bud.

Fichajes skriver at Sir Jim Ratcliffe er villig til å grave dypt i lommeboka for å løfte Manchester United opp på det nivået som gjør det mulig å hevde de igjen er verdens største klubb. – Ikke mye som minner om at Manchester United har vunnet Premier League 20.ganger nå om dagen.

Les: Plutselig blir det spennende å høre hva Zinedine Zidane har å si om Harry Kane

Manchester United sier å være villig til å knuse den britiske overgangsrekorden for å lange Vinicius. – Det snakkes om så mye som 170 millioner pund eller omtrent 2,3 milliarder kroner.

Brasilianeren flyttet til Bernabeu fra Flamengo i 2018, og han har representert Los Blancos ved 256 anledninger, scoret 77 mål og registrert 74 assists i prosessen.

Vinicius pådro seg en liten skade under Real Madrids Champions League-suksess over Manchester City onsdag, men han forventes å være i form til søndagens La Liga-oppgjør mot Barcelona.

Paris Saint-Germain ønsker ikke å hente inn Vinicius
Det har vært forslag om at Paris Saint-Germain kunne sikte mot Vinicius som erstatning for Mbappe. Ifølge journalisten Ben Jacobs ser imidlertid ikke Paris-klubben ut til å gå for brasilianeren. «PSG vil i stedet fokusere på navn som Napolis Victor Osimhen og Leipzigs Benjamin Sesko når de ønsker å legge til mål.»

Både Victor Osimhen og Benjamin Sesko vil være vesentlig billigere.