Supporterne og jeg vil ha mer.

Hos Tottenham var han den kreative kraften på midtbanen. Denne sesongen har Christian Eriksen så vidt sluppet inn i tre kamper fra start – for så å bli byttet ut. Dansken har utad vært lojal overfor Inter-manageren, men nå går dansken over i neste fase.

-Det var ikke dette jeg drømte om. Alle spillere øsnker å spille så mye som mulig, men manageren avgjør hvem som går på banen. Det er en rar situasjon, der fansen ønsker å se meg spille mer, mens manageren har andre tanker, og som spiller må jeg respektere det, sier Eriksen til TV2.

Les: Ed Woodward er krystallklar om veien videre for United

Og så kommer fortsettelsen som forteller det meste.

-Jeg fokuserer på fotballen. Når overgangsvinduet åpner får vi se om noe skjer eller ikke, avslutter dansken.

Dette går bare én vei, men at denne veien går tilbake til Tottenham er heller usikker: Nekter å godkjenne januar-overgang for Tottenham