Diego Simeone gjør som han har gjort hver sesong - fyller klubbkassa med UEFA-millioner. (foto: Atletico Madrid)

Atletico Madrid har avvist et tilbud på 45 millioner euro for en ung gutt som ble signert for bare 6 millioner euro i fjor sommer. Til tross for at Samu Omorodion er langt fra sikker i manager Diego Simeones lag for neste sesong, er Atletico Madrid oppsatt på å beholde han.

19-åringen har opplevd et gjennombrudd denne sesongen på lån hos Alaves, som han ble umiddelbart sent til etter at Atleti utløste utkjøpssklausulen hans på 6 millioner euro i Granada i fjor sommer.

Flere Premier League klubber er på hugget!

Les: Har Luis Diaz øverst på ønskelista

Diario AS har rapportert hvor høyt verdsatt Samu er. De har allerede mottatt tilbud på ham, flere fra Premier League. Atletico Madrid har mottatt bud på 45 millioner euro, 750 % mer enn de betalte for å signere ham, men foreløpig har Los Rojiblancos ingen intensjon om å selge en av sine høyes verdsatte ungdommer. Samus frigjøringsklausul er 90 millioner euro, og det å bli utløst er den eneste måten han kan forlate Atleti på permanent basis.

Atletico Madrid har til hensikt å revolusjonere troppen sin for neste sesong, med flere spillere som skal selges videre.

Om manager Diego Simeone er klar til å inkludere han på førstelaget allerede neste sesong er usikkert, men i og med at han satte ned foten for salg er vi ikke så langt unna.

Les: Rio Ferdinand mener Manchester City mål er bedre enn Martin Ødegaard