Sceneskifte. (wolves, twitter)

Hos Barcelona ble Adama Traoré sett på som andresortering og ikke verdig oppdraget med å gå ut på Camp Nou. Så bar det til engelsk fotball i 2015. Spanjolen vokste hos Aston Villa og Middlesbrough, men det var hos Nuno Santo og Ulvene det gigantiske steget ble tatt. Nå begynner Wolverhampton-manageren å bli mektig utålmodig.

For det er Santo som har coachet vingen inn på radaren til Liverpool, Barcelona og flere av gigantene – og sendt Traoré til landslagsdebut hos Luis Enrique.

Les: Burnley bekrefter at det pågår forhandlinger

Målet til Wolverhampton har vært å holde beilerne på avstand med signaturen som skal holde Traoré på Molineux utover 2023.

Ifølge 90min var betingelsene ferdigforhandlet for flere uker siden, men fortsatt gjenstår navneskriblingen til 24-åringen.

Les på F7: Manchester United snakker med Jorge Mendes om Cristiano Ronaldo

Ulvene har allerede sikret seg Raul Jimenez og kaptein Conor Coady med videre, nå skulle Santo ha Traoré til å forplikte seg til å følge prosjektet Champions League-kvalifisering helt inn.

Ifølge 90min var alt på plass, bortsett fra noen detaljer med Traorés agent. Dette skulle ikke by på noen problemer, men nå stiger frustrasjonen hos Santo og klubben.

Les: Jo da, Rafael Benitez skal tilbake og vinne Champions League

Forrige sesongen markerte Traoré seg med kombinasjonen av 18 scoringer/assists. Etter sommeren har han fortsatt til gode å finne tilbake til spillegleden. Faktisk må vi tilbake til september for å finne forrige kamp vingen ble satt inn i førsteelleveren til Santo.

Så hva skjer, er hodet på vei ut av klubben?

Nuno Santo skal og vil ha med Traoré videre, men har så langt valgt Daniel Podence og Pedri Neto som støtte til Jimenez på topp. Er det dette som får spanjolen til å nøle?

Skjer det ikke noe den neste måneden, spørs det om ikke Traoré har innstilt seg på en exit fra Molineux. Da er vi spent på hvilke av storklubbene som lurer i sivet.

Les: Latterliggjort av United, på topp av lista hos Liverpool