The path of Ole. (foto: united, twitter)

Gary Neville minner United-supporterne på at det tok Jürgen Klopp rundt tre år å få skikkelig dreis på Liverpool. Hylekoret som siden ansettelsen av Solskjær har ventet på at de endelig kan si «hva var det jeg sa», gjør sitt ypperste for å skape usikkerhet rundt United-manageren. Ed Woodward lar seg fortsatt ikke presse.

Leverer ikke Solskjær, sitter han ikke noe tryggere enn resten av verdens topptrenere, men da United tok valget av Solskjær, var det noe helt spesielt klubben ønsket å finne tilbake til.

Sjela til United, koblingen til akademiet og unge fremadstormende spillere som skal ble den neste store generasjonen med egne fotballstjerner – og ikke minst at viljen hos spillerne til å blø for muligheten til å tre på seg United-drakta skal overgå spillernes individuelle behov på kamparenaen.

Når du møter United, da møter du United.

Les: Pochettino ferdig med å vente på Manchester United

Alt dette har Solskjær fått til siden de hektiske og kaotiske desemberdagene i 2018. Kritikerne hevder at det skjer for sjelden, Ed Woodward mener United følger planen.

-Det er fortsatt mye hardt arbeid som ligger foran oss for å oppnå større kontinuitet. Vi forblir absolutely commited til den positive veien vi er på under Ole, der laget fortsetter å utvikle seg, sier Woodward ifølge ESPN.

Absolutely commited.

Og til de største Solskjær-kritikerne minner vi om at det har gått mindre enn to år etter at Ole kom inn og reddet stumpene i 2018/19-sesongen. I den påfølgende kaotiske virus-sesongen ledet han United til to semifinaler og en råsterk Champions League-kvalifisering.

Takk, Ed. In Solskjær we trust.

Les: Jo da, Rafael Benitez skal tilbake og vinne Champions League