(c) Bilde: Strømsgodset: Marcus Pedersen

En tur på byen før kamp er tydeligvis noe man ikke gjør, selv om man spiller for en klubb fra Drammen. – Stømsgodset-spiss Marcus Pedersen måtte i møte med klubben etter en «uønsket hendelse».

Det skriver Drammens Tidende .

Før kampen mot Kristiansund skal Marcus Pedersen nok en gang hatt en oppførsel som ikke er forenelig med å være Strømsgodset spiller. -Den siste tiden har det vært flere uheldige episoder hvor byturen er den siste i rekken.

«Marcus Pedersen har vært involvert i en uønsket hendelse som ikke er i tråd med klubbens verdier og det vi ønsker å stå for som klubb», sier daglig leder Dag Lindseth Andersen til Drammens Tidende.

«Vi har hatt et møte med Marcus og begge parter er enige om at dette er uheldig både for ham og for klubben»

Pedersen har den siste tiden slitt med en skade, men før møtet med Kristiansund ble det meldt fra Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen at spissen var spilleklar. Han var også i troppen, men spilte altså ikke kampen. Det sa treneren var på grunn av at han ikke besto den fysiske testen, noe Drammens Tidende erfarer at stemmer.

Det er foreløpig usikkert hvilke konsekvenser dette får for Pedersen, som tross episoden skal være aktuell for helgens møte med Odd.

«Vi har håndtert saken med de virkemidlene som er tilgjengelige og vil følge opp dette videre»

Pedersen sier til avisen hatt han ikke ønsker å kommentere saken.