Jacques-Henri Eyraud

Det er store bølger i den franske storklubber Marseille om dagen hvor veldig mye handler om president Jacques-Henri Eyraud, en person som liker å trekke i trådene i det skjulte. I tillegg til å være European Club Association sin prepresentant i UEFA Club Competitions Committee er han en entreprenør som driver sin virksomhet med som han kaller det «militær» presisjon. – Han er for øvrig fransk junior mester i taekwondo og eks militær.

Det ble ganske raskt problemer etter de sommeren 2019 hentet inn Andre Villas-Boas som ny manager. Den portugisiske manageren og klubbens president er begge «alfa menn» som må vinne enhver diskusjon for enhver pris. Andre Villas-Boas ga seg selv sparken på direkten etter Marseille hentet en spiller han hadde sagt nei til.

Litt overraskende at de som flere medier i Frankrike skriver at Marseille tok kontakt med Maurizo Sarri som også er viden kjent for å ikke ta dritt fra noen. – Ikke spesielt overraskende de kontaktet den italienske manageren før utblåsningen til Boas.

Les: Joshua King klar for Southampton helt til Carlo Ancelotti satte inn en sluttspurt

Nå skal ikke de samtalene ha gått særlig bra, ikke fordi italieneren er redd for konflikt, men fordi han av prinsipp ikke vil overta en klubb midt i sesongen. Maurizo Sarri har friskt i minne sine to managerjobber (Chelsea og Juventus) som han begge beskriver som slitsomme.

Les på Popidol: Patrick Stewart ikke ferdig med X-Men likevel