Mario Balotelli

Jeg tror enhver motstander av Mario Balotelli svelger en gang til når de ser han på motsatt banehalvdel. – Noe av det som gjør han så bra, er også det som gir han problemer med sjefer, media og noen ganger også medspillere. Den italienske angriperen er en angriper i rette forstand, noe som brakte han til verdens største klubber og til det Italienske landslaget.

Mario Balotelli har egentlig siden hans suksess sesong i AC Milan (2013 -2014) hvor han bøttet inn mål og var kongen på haugen vært en nedtur. Hans neste klubb Liverpool valgte å låne han ut på grunn av hans varierende humør, prestasjoner og synlighet i sladrepressen.

Les: Barcelona skjønner nå at de dreit på draget

Italias landslagssjef Roberto Mancini åpner nå døren på gløtt for å hente Mario Balotelli tilbake til landslaget. «Dørene til landslaget er åpne for alle. Balotelli er fortsatt den italienske spilleren med den beste teknikken.
Jeg vet at han har tapt litt de siste årene, men han er fortsatt ung, fordi han bare er 30 år» sier Mancini ifølge Football Italia.

Man kan umulig være uenig i at det har gått nedoverbakke for den italienske spissen, han rykket ned til Serie B med Brescia, fikk sparken der fordi «han er ikke så god som sine lagkamerater» og ble hentet til Monza ( Silvio Berlusconi sin klubb) som også er i Serie B.

Balotelli har bare hatt en kamp for Monza denne sesongen, der han er lagkamerat med tidligere Haugesund og Rosenborg spiller Christian Gytkjær.

Les: Moss FK har hentet inn ny hovedtrener