Selv 10 ville hester kunne ikke få Joshua King til å bli i Bournemouth etter de ikke bare rykket ned til Championship, de ser ikke ut til å komme seg tilbake til Premier League med det første heller. – Mange av den norske spissens lagkamerater hadde funnet grønnere gress andre steder.

Southampton var på banen og ønsket seg en avtale, det gikk i vasken tidlig på deadline day ifølge et samlet mediekorps på grunn av Joshua King sitt krav om en fet lønningspose. – Nå vet vi bedre, Everton, som i alle henseender er en mer sexy klubb, spesielt etter de fikk Carlo Ancelotti som manager ble aktive på slutten og sikret en overgang helt på tampen.

Les: Rooney tok en telefon til Manchester United

Det var ikke mye tid til å lage en omfattende avtale og Mr King og klubben valgte å inngå en kort avtale frem til sommeren. – Litt som en forlovelse mer enn et ekteskap. Hvis alt går bra er planen å reforhandle i løpet av våren.

Den 29 år gamle spissen har vært på kontrakt hos Bournemouth siden 2015 og scoret 53 ganger på 184 kamper. Selv om det var lite tid å gjøre det på har klubbens grafiske avdeling klart å lage en flott tegning.

Les på Engelske Klubber: Alle overganger for Arsenal i vintervinduet