Flick

Hansi Flick svarer som andre managere som gjør det bra, «En gang i fremtiden ville det vært fantastisk, men ikke akkurat nå».

Det var overraskende Tyskland valgte å holde på landslagssjef Joachim Low etter fotballstormakten ble sendt tidlig ut av VM i Russland. – Nå etter det ydmykende nederlaget mot Spania har kravet om sjefens avgang vokst i styrke nok en gang.

Les: Arsenal klar for kupp hos Real Madrid

Hansi Flick som på bare en sesong har ledet Bayern München til seriegull og Champions League trofe trygles om å overta. Flick var den usexy assistenten som midlertidig fikk jobben og leverte. Fra å være en ubetydelig kar nesten ingen vet hvem er, regnes han nå som en av verdens smarteste managere.

Etter et ekstremt imponerende løp med de tyske gigantene Bayern München er Hansi Flick øverst på listen av arvtagere. – Den tyske fotballegenden Oliver Bierhoff er overbevist om at Flick, som før overgangen til Bayern München var assistent på landslaget er en perfekt arvtager til Joachim Low som de aller fleste mener har vært i jobben alt for lenge.

Les: Romelu Lukaku har løsningen

“Ville jeg stole på ham som trener i Tyskland? Absolutt. Hansi kjenner DFB ut og inn”sa Bierhoff til Sport1.

“Han har utrolig kvalitet og har alltid sagt hvor mye han verdsetter foreningen.

Jeg er veldig glad og stolt over å se hva han har klart med Bayern nylig. Jeg førte ham først inn i landslagsoppsettet.

“Gjennom årene har han vært en veldig viktig faktor i suksessen til dette laget. Det han har oppnådd på kort tid i München er virkelig imponerende.

«Det er foreløpig ikke et tema for oss å ta over for Tyskland, verken for oss eller for ham. Dette er ikke noe problem. «