Som vi digger dette bildet. Lukaku drar nå inn rundt 180 million kroner i året utenfor Serie A.

Etter Inter Milan kjøpte Christian Eriksen for snart et år siden for 27 millioner euro har det gått trått for dansken. Nylig fortalte midtbanespilleren til dansk TV 2 at det ikke gikk så bra, han sa blant annet: «Det var ikke dette jeg drømte om»

Romelu Lukaku som har blomstret opp siden han forlot Old Trafford for noen år siden har forklaringen, den belgiske superstjernen mener Eriksen, som de fleste andre som spiller fotball i Italia må lære seg italiensk.

Les: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham har samme januarmål

Vi kunne med selvsyn oppleve Inter Milan manager Antonio Conte sitt ubehag på pressekonferanser da han leget Chelsea, tviler sterkt på at han som ekte italiener gidder å forklare en kar fra Middelfart på landsbygda i Danmark hva han skal gjøre på noe annet enn ja nettopp italiensk.

Romelu Lukaku til Goal: «Han må lære seg italiensk»

«Han har alle egenskapene til å være en toppspiller, og jeg vil hjelpe ham. Men først må han lære italiensk»

«Kanskje trenger han litt mer tid, med språket han fortsatt har litt å jobbe med. Hvis han lærte seg italiensk, er jeg sikker på at alt ville være lettere for ham».

Eriksen har fått litt over 200 minutters spilletid i Inters syv åpningskamper i Serie A-sesongen. – De aller fleste tipper han snart sitter på flyet i retning England i januar.

Les på Popidol: Zlatans liv så langt blir film