Marcel Brands og Carlo Ancelotti

Direktør Ed Woodward er lei av kritikk for hans manglende suksess på overgangsmarkedet, antallet ganger Manchester United har overbetalt, mistet, eller kjøpt katta i sekken kan ikke lenger telles på et par hender.

At Manchester United trenger en sportsdirektør er hevet over enhver tvil, den siste som har skjønt det er Ed selv. – Den erkjennelsen skal ha kommet etter en middag med Glazer familien etter Jose Mourinho fikk sparken for to år siden.

Det har vært flere som har vært aktuelle, men det har ikke skjedd noe enda, det virker som om det er nederlendere som er i skuddet, for bare noen dager siden var Ajax sin sportssjef og direktør de som var nærmest. – Les: Edwin van der Sar og Marc Overmars ønsker å være med på prosjekt Solskjær

Nederlandske Marcel Brands gjør jobben som sportsdirektør i Everton på utmerket vis, han har hatt jobben siden 2018 og endret hvordan klubben tenker. – Det hjelper selvsagt at de har Carlo Ancelotti som manager, men Brands blir nevnt i festtalene. Tidligere har Brands også hatt roller i RKC Waalwijk, AZ Alkmaar og PSV Eindhoven.

Brands får blant æren for signeringene James Rodriguez, Allan og Abdoulaye Doucoure.

Les: Victor Lindelöf leverer og nå kommer gevinsten

United-ledelsen og ikke minst eierne skal ha et sterkt ønske om å returnere til tidene hvor de signerte spillere som Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo som talenter, og avisen slår fast at klubben nå er klare for å ansette en ordentlig sportsdirektør.

Roma skal også være interessert i å hente Brands til sine rekker.