Thierry Henry

Thierry Henry har forklart Arsenal-fansen de to viktigste tingene den svenske milliardæren Daniel Ek vil bringe tilbake til klubben.

Ek twitret nylig sin interesse for å lansere et bud på å kjøpe Arsenal den natten fansen protesterte utenfor Emirates Stadium mot nåværende eier Stan Kroenke. Imidlertid har Kroenke, gjennom sin Kroenke Sports and Entertainment-virksomhet, siden sagt at han ikke har noen interesse i å selge – men Ek fortsetter å gå videre med sine planer.

Les: The Big Lewandowski

Han har tidligere Arsenal-spillere Dennis Bergkamp og Patrick Vieira – så vel som Henry – støttet sitt bud, og klubbens ledende målscorer gjennom tidene forklarte hvordan trioen ble involvert.

«Det er sant,» sa han til Sky Sports om sitt engasjement i et potensielt overtakelsestilbud.

«Daniel er en Arsenal-fan – han har ikke sagt at han for publisitet har vært en Arsenal-fan i lang tid.»

Henry fortsatte med å insistere på at budet ikke utviklet seg på grunn av ulykke med forestillinger eller manglende suksess på banen.

“Det tok Liverpool lang tid å vinne et pokal. Men underveis mistet de aldri identiteten sin, de holdt seg alltid sammen, ”la han til.

“Det er det vi ønsker å bringe, DNA og identitet tilbake. Hvis du hadde fans i styret, ville Super League aldri skjedd.

“Alle prøver å jage Manchester City akkurat nå, det kommer ikke til å bli lett, men det handler ikke bare om hva som skjer på banen, det handler også om hva som skjer utenfor banen, og fansen er ikke fornøyd med den.»

Les på Odds: Odds på Mikel Arteta for å få sparken kuttet etter Europa League-exit