Hadde trengt Grujic i rødt denne sesongen. (foto: liverpool, twitter)

82 scoringer og 27 assists. Dette var avtrykket Luis Suarez etterlot seg på Anfield før han forlot Liverpool i 2014. Nå mener John Barnes at det er på tide å hente uruguyaneren «hjem».

For etter at Koeman og Barcelona definerte Suarez som overflødig og i veien for klubbens videre suksess, er ikke Camp Nou lenger noe hjem for 34-åringen. Men på Anfield, derimot.

Les: Det oser det ikke akkurat forlengelse på Mo Salah

Liverpool-legenden Barnes, selv med 107 scoringer og 75 assists for de røde, mener det Suarez leverer hos Atletico viser at han kan være gull verdt for Klopp – hvis det går mot en exit for Mo Salah.

-Hvis de (Liverpool) kan få Luis på free transfer, vi dette være ideelt, begynner Barnes til Goal.

Selv om Suarez ikke kan forvente å få spille hver uke, er det ikke tvil om at Suarez kan gi en «Cavani-effekt» på Liverpool-troppen.

-Liverpool trenger å recreate their team spirit and togetherness, og hvis Luis kan gjøre dette, so get him on board. Som spiller gir han alltid 100 %. Så ja, det ville ikke vært et dårlig trekk for Liverpool, sier Barnes.

Les på F7: Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Det siste året har vist oss at de største veteranene ikke kan avskrives. Vi blir ikke overrasket hvis Suarez overbevises om å komme hjem for 1-2 sesonger.

Les: Kasper Junker dundrer på med scoringer!